Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti balirki Krone Bellima s fiksno komoro 

Odlično prianjanje

balirke s fiksno komoro KR - odlično oprijemanje

Prešano i nabrano – tako krmu prešaju šipke lančanog elevatora KRONE. Zaustavljanje bale u komori, npr. tamo gdje je slama, kod Bellime ne dolazi u obzir! Osim toga, automatsko zatezanje elevatora je samo po sebi jasno!

Jednostavno i dobro

Ovdje nema što kriti! Mali broj lanaca i lančanika! Odlučujuće je jednostavan i pregledan dizajn koji omogućuje dug životni vijek i olakšava održavanje.

Najbolji oblik

Obostrani pokazivači kompresora tlaka omogućuju nadzor nad napunjenošću komore na lijevoj i desnoj strani te daju korisne upute za odgovarajući način vožnje. Balirka će se jednakomjerno napuniti po cijeloj širini. Dobit ćete najbolje bale.

Dobro potisnuto

Balirke KRONE za okrugle bale sa širokim uređajem za sakupljanje i s dvama transportnim puževima imaju snažne potisne rezače. Rezači kontinuirano guraju krmu koju uređaj za sakupljanje pokupi te prenese u komoru za baliranje, gdje se preša u čvrste bale.

To ima samo KRONE

Potisna ploča i ploča za presretanje u jednom! Kad se stražnji dio komore nakon ispuštanja bale još zatvara, balirku možete još i dalje upotrebljavati. Tako možete napraviti za do šest bala na sat više.Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači