Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti kombinirane balirke Krone Comprima CV 210 XC 

Dvostruki kapacitet u pola kraće vrijeme

Dvojna zmogljivost. polovični čas
 
Kombinacija balirke s varijabilnom komorom i omotača
Sinkronizirano izvođenje više radnih postupaka zahtijeva precizno usklađivanje njihovih tijekova. KRONE Comprima kombinacija balirke i omotača potpuno ispunjava takve zahtjeve, jer balirka i omotač dolaze iz jedne kuće. Zahvaljujući optimalno usklađenim radnim postupcima dvostruki omotač radi vrlo brzo.
Stol za omatanje isprazni se brzo za sljedeću balu. Tako možete omotati više bala na sat. Možete staviti 500 ili 750 mm širok svitak folije.
 

Odlično vodenje


Odlično upravljanje:

Stol za omatanje Comprima kombinacije balirke i omotača ima duboko korito. Tako je tijekom omatanja ili prenošenja bale na stol omogućeno dobro bočno podupiranje, što je idealno za rad na nagnutom terenu.

  • stol za omatanje s lančanim elevatorom za pouzdano okretanje bale
  • duboko korito stola za omatanje za dobro bočno podupiranje
  • nazubljeni hvatač folije
  • aktivno upravljanje noža za precizan rez
  • automatsko preklapanje na omatanje s jednim svitkom folije ako druge folije nestane ili ako pukne

Uređaj za okomito postavljanje bala

Postavljanje bale pokonci

Uređaj za okomito postavljanje bala kao dodatna oprema:
S ovim uređajem stroj automatski postavi balu okomito odnosno na čeonu stranu. Na njemu je više slojeva folije, tako da se smanji opasnost od tvrdog strništa ili ptica. Utovarivanje okomito postavljenih bala odvija se vrlo brzo. Na traktorskom utovarivaču ne trebaju vam okretna kliješta, da bi bale utovarili okomito na prikolicu. Tijekom prešanja slame i suhe krme isključite uređaj za okomito postavljanje bala.

Spremnik za foliju

Zalogovnik za folijo

Spremnik za foliju:
U dva velika spremnika možete zajedno staviti deset svitaka folije (500 mm i 750 mm). Spremnici su u neposrednoj blizini dvostrukog omotača i foliji nude zaštitu od vlage i prašine.

Radna hidraulika neovisna od traktora

Od traktorja neodvisna hidravlika 

Radna hidraulika neovisna od traktora
Pogon balirke odvija se preko glavnog pokretača, a pogon radne hidraulike preko natičnog pokretača s uljnom pumpom. Oba pokretača mogu se razdvojiti. Tako tijekom blokade glavnog pokretača radna pumpa još uvijek može raditi.

Udobno upravljanje

Udobno krmiljenje
 
Udobno upravljanje jednom rukom
Karakteristika kombinacije balirke s omotačem Comprima KRONE. Nema dvije jedinice za upravljanje, već samo jednu zajedničku za balirku i omotač. Svi radni postupci prešanja i omatanja bale odvijaju se automatski te su međusobno usklađeni i upravljani. Vozač se tako može potpuno koncentrirati na vožnju, no istovremeno je zvučno i vizualno informiran. Dapače, vozač uvijek može ručno preko prekidača intervenirati u odvijanje radnih postupaka.

Brz i pouzdan prijenos bale iz komore za baliranje do stola za omatanje

Zahvaljujući podignutoj komori i kratkom prijenosu između komore i stola za omatanje bala se bez dodatne pomoći otkotrlja do stola za omatanje.

U slučaju da balirate u brijegu, pri prijenosu bale iz komore do stola za omatanje pomoći će vam hidraulična ruka, koja potisne balu do stola za omatanje..

Automatski podesiva visina ruke za omatanje

Uređaj za omatanje omogućuje omatanje bala od promjera 1,00 metar do 1,75 metra. Visina ruke automatski se prilagođava promjeru napravljene bale. U slučaju da pravite veće bale, ruka za omatanje automatski se podigne i omogući neometan istovar sa stola za omatanje.

 Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači