Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti nošenih okretača Krone

Bez održavanja u tekućoj masti

v tekoči masti

Pokretač u tekućoj masti na svim rotorima. Ne zahtijeva održavanje i uvjerava svojim mirnim tijekom. Opterećenja nosivog okvira preuzimaju uglati profili velike nosivosti.

OctoLink

octolink

8-prstna spojka KRONE, bez održavanja, pouzdan prijenos snage u svim položajima. OctoLink je robustan, nije ga potrebno mazati i u svakom položaju radi pouzdano.

Čisto osnovno

osnovno

Za jednakomjerno raspoređen sloj krme: nosači žbica sežu duboko u drugi rotor i osiguravaju odličnu raspodjelu krme; idealna osnova za kvalitetnu krmu.

Počinje sa žbicama

žbice

Super C-žbice s 9,5 mm i 5 ovoja za najveću elastičnost. Nečista krma? Ne, hvala! Unutarnje žbice kraće su od vanjskih. Nijedna žbica ne dodiruje tlo. Najčistija krma s »učinkom grabljenja Krone«.

Optimalno podešavanje žbica

nastavitev žbic

Uvijek optimalno podešavanje žbica: vijkom ili odvojenim ekscentrom možete žbice munjevito brzo staviti u tri različita položaja.
Posebni nastavak na kraju cjevastog nosača žbica onemogućuje gubljenje odlomljenih žbica.

Za velika opterećenja

velike obremenitve

Izuzetno stabilni nosači žbica (cijevni profil 38 x 4 mm) zajedno s uvrtanjem prstena osiguravaju podnošenje najvećih trajnih opterećenja.

Kut razbacivanja

trosilni kot

Razbacivanje ili okretanje: kut razbacivanja možete podesiti bez alata stavljanjem svornjaka u segmentne rupe. Podešavanje je moguće u rasponu od 12 do 19 stupnjeva. Serijski su stavljeni super balonski pneumatici za mirniji rad i bolje prilagođavanje tlu.

S lijeve prema desnoj ili obrnuto

nastavitev robnega trošenja

Nikad više bez: mogućnost podešavanja rubnog razbacivanja imaju serijski svi rotacijski okretači KRONE. S obzirom na tip stroja montirano mehaničko podešavanje postavki upravlja se preko središnje poluge ili je hidraulično upravljano putem hidrauličnog cilindra. Sve kotače upravljate preko jedne poluge. Ovakvo prisilno upravljanje ne omogućuje samo rubno razbacivanje, već također i »okretanje po brdu uzbrdo«.

Robusno i primjenjivo

oporni nogi

Okvir za kopčanje s potpornim nogama. Za otkopčavanje preklopite potporne noge i zatim odložite kardansko vratilo na nosivu potporu. I nakon obavljenog rada rotacijski okretači KRONE stoje potpuno sigurno.

Udobno upravljanje

udobno krmiljenje

S traktora preklopite okretač iz radnog u transportni položaj pomoću jednosmjernog hidrauličnog cilindra. Prednapete opruge osiguravaju pouzdano rasklapanje čak i u slučaju ekstremnih nagiba.

Prigušeno ide bolje

dušilna stremena

Prigušni stremeni s tlačnim oprugama koje su montirane u unutarnjosti na krivinama, na neravnom terenu, kao i na nagibu, pobrinu se za mirno praćenje traktora.

Po narudžbi

gonilo za nočne zgrabke

Za sve rotacijske okretače Krone na raspolaganju je pokretač za oblikovanje noćnog otkosa.Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači