Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti vučenih okretača Krone

Robusni

velike zmogljivosti

Vučeni rotacijski okretači dizajnirani su za velike kapacitete i dug životni vijek. Zaštitni okviri koji mogu podnijeti velika opterećenja se spajaju od sprijeda u radnom položaju. Tako stroju daju dodatnu čvrstost i stabilnost po cijeloj radnoj širini.

Brzo i udobno s 40 km/h po cesti

hitro in udobno

Vučene okretače KRONE hidraulično sklopite jednostavno s traktorskog sjedala! Odmah zatim možete početi s vožnjom od jednog mjesta uporabe do drugog. Dobro praćenje traktora zacijelo će vas uvjeriti!

Pogon rotora preko pokretača u tekućoj masti

brez vzdrževanja vrtavk

Ne zahtijevaju održavanje, uvjeravaju svojim mirnim radom i otporni su na habanje. Mali rotori imaju svaki po 6 nosača žbica od cijevnog profila (38 x 4 mm), sežu u drugi rotor i osiguravaju jednakomjernu sliku razbacivanja.

Sve teče sinkrono

sklapljanje in razklapljanje

aktivna menjava

Sklapanje i rasklapanje polovina okretača odvija se pomoću dvosmjernog hidrauličnog cilindra. Aktivna zamjena iz transportnog u radni položaj ili obrnuto, radi bez problema također na nagibu, bez da bi pri tome morali premaknuti traktor.

Osigurava sigurnost

sledenje traktorju

U transportnom položaju sklopljene polovine okretača automatski škljocnu na svoje mjesto. Pri transportu preuzimaju upravljanje četiriju kotača koji se upravljaju preko mehanizma za podešavanje rubova. Rezultat: vrhunsko praćenje traktora.

Počinje se sa žbicama

samodejna zaskocitev

super c-žbice

Super C-žbice s 9,5 mm i 5 ovoja za najveću elastičnost. Pomoću »učinka grabljenja Krone« nema nečiste krme. Unutarnje žbice kraće su od vanjskih.

OctoLink

octolink

8-prstna spojka KRONE, bez održavanja, pouzdan prijenos snage u svim položajima. OctoLink je robustan, nije ga potrebno mazati i u svakom položaju radi pouzdano.

Vučenim okretačima na velikim ste kotačima

velika kolesa

S pneumaticima 18/8 - 6.50, s velikim volumenom, ovaj veliki rotacijski okretač teče mirno, kako na travnjaku, tako i prilikom transporta na cesti. Kut razbacivanja – podešavanje 14° - 19° odvija se pomoću konusa na nosačima kotača.Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači