Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti dvovretenih - središnjih sakupljača Krone Swadro

Bez održavanja i trajno podmazano

brez vzdrževanja

Swadro – sakupljači su pogonjeni preko zatvorenih pokretača s konusnim zupčanicima u tekućoj masti. Time je osigurano stalno jednakomjerno i optimalno mazanje. Nema mazanja mazalicom.

Praktično

prakticna uporaba

Brzo i jednostavno: skidanje i stavljanje kompletne ruke za grabljenje s upravljačkom ručicom i ležajem. Nakon odstranjivanja samo dvaju vijaka možete kompletnu jedinicu izvući iz rotora. Nakon odstranjivanja dvaju šupljih pričvrsnih prstena moguće je zamijeniti i vanjski kraj ruke.

Ništa ne ostaje na tlu

Za čisti rad – Podizne žbice. Sakupljači Krone serijski su opremljeni sa novim, dvostrukim podiznim žbicama, koje omogućuju veću učinkovitost pri velikoj brzini rada, bolje hvatanje i smanjen gubitak krme, jednakomjerno oblikovanje zboja, veća kvaliteta krme bez onečišćenja, zaštita travnjaka. Ruke sa debelim stjenkama i 10,5 mm debele žbice, sa ovojima velikog promjera garantiraju dug životni vijek, elastičnost i stabilnost.

Dura – Max

krmilna proga

Transportna traka dvostruke tvrdoće i udarne čvrstoće. Kaljeni lijev osigurava visoku otpornost na habanje bez imalo održavanja. Za tu transportnu traku važi trogodišnja garancija. Upravljanje sakupljača ruku odvija se preko jako dimenzioniranih, trajno podmazanih upravljačkih kotača. Tijek transportne trake osigurava čisto grabljenje i uzorno oblikovane uglate komade otkosa.

U posebnim uvjetima

U posebnim uvjetima, kada je krma suha i lagana, modele Swadro TC 680 i 760 na središnjem dijelu možete opremiti sa rotorima sa 6 žbica, koje je razvila tvrtka Krone. Krone hidraulični rotor učinkovito podiže krmu na sredini sakupljača između rotora. 

Ništa ne ostaje!

kardanska pritrditev vrtavk

Kardansko pričvršćivanje rotora. To je tehnika pripremanja otkosa koja oduševljava. Naime, kardansko pričvršćivanje rotora omogućuje njihovo optimalno prilagođavanje tlu i također smjeru vožnje. Bez obzira je li teren brdovit ili valovit sakupljači Swadro uvijek pokupe svu krmu. Pouzdano ništa ne ostaje na tlu.

Kardansko ili kruto

kardansko ali togo

Možete birati! Ploča s uzdužnom rupom za slobodno kretanje u smjeru vožnje. Tridem sustav osovina upravlja kardansko pričvršćen rotor. Ploča bez uzdužne rupe za kruto pričvršćivanje rotora u spoju s jednostavnom osovinom.

Ručno i električno podešavanje visine rotora


Ručno podešavanje visine rotora
Kod svih modela Swadro TC visinu rotora lako podešavate s milimetarskom točnosti. Poluga za podešavanje je na adekvatnoj visina na rubu rotora. Skala za podešavanje je velika i lako vidljiva.

Električno podešavanje visine rotora
Kod česte upotrebe radi promjenjivih uvjeta smislena je upotreba električnog podešavanja visine rotora, koji je kod svih Swadro TC Plus dio serijske opreme. Iz traktorske kabine upravljajte s dva motora kojima tokom vožnje jednostavno i precizno prilagođavate visinu rotora.

Jet-efekt!

cisto in mehko spušcanje

Čisto i meko spuštanje kardanskim pričvršćivanjem rotora!
Upravljanje rotora KRONE središnje montiranih – ima smisla: pri spuštanju rotora stražnji kotači prvi dodiruju tlo, a zatim prednji kotači tridem osovine – pri dizanju to se odvija u obrnutom redoslijedu. Zato žbice tijekom dizanja i spuštanja rotora ne uranjaju u tlo i ne oštete tlo te ne uprljaju krmu. KRONE ima rješenja za kvalitetnu visoko vrijednu krmu.Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači