Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti jednovretenih nošenih sakupljača Swadro

Bez održavanja i trajno podmazano

brez vzdrževanja

Swadro – sakupljači su pogonjeni preko zatvorenih pokretača s konusnim zupčanicima u tekućoj masti. Time je osigurano stalno jednakomjerno i optimalno mazanje. Nema mazanja mazalicom.

Praktično

hitro in enostavno

Brzo i jednostavno: skidanje i stavljanje kompletne ruke za grabljenje s upravljačkom ručicom i ležajem. Nakon odstranjivanja samo dvaju vijaka možete kompletnu jedinicu izvući iz rotora. Nakon odstranjivanja dvaju šupljih pričvrsnih prstena moguće je zamijeniti i vanjski kraj ruke.

Ništa ne ostaje na tlu

nič ne ostane na tleh

Za čist rad: svaki put s četirima dvostrukim žbicama na ruku za grabljenje. Ruke s debelim stijenkama i 9,5 mm žbice s ovojima s velikim promjerom osiguravaju dug životni vijek, elastičnost i stabilnost.

Na visokoj nozi

super balonske pnevmatike

Jednorotacijski sakupljač Swadro sa super balonskim pneumaticima16 x 6.50, 6 ply koji je najbolje opremljen. Ovi pneumatici ne poboljšavaju samo miran rad, već također smanjuju također dubinu ulegnuća kotača.

Dura – Max

krmilna proga

Transportna traka dvostruke tvrdoće i udarne čvrstoće. Kaljeni lijev osigurava visoku otpornost na habanje bez imalo održavanja. Za tu transportnu traku važi trogodišnja garancija.

Jednostavno poput dječje igre

za cestni transport se zunanje zgrabljalne roke preklopijo

Širok na travnjaku, uzak na cesti: za cestovni transport preklapaju se vanjske ruke za grabljenje. To se odvija brzo i jednostavno – bez velike potrebe po pogonskoj snazi.

Udobno podešavanje

nastavitev delovne višine vrtavke

Podešavanje radne visine rotora odvija se bestupanjski. To možete izvesti brzo i jednostavno uporabom okretne poluge na traktorskom sjedalu. Rezultat je dobro grabljenje krme bez gubitaka. Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači