Facebook |   Twitter |   YouTube

Prednosti samoutovarnih prikolica MX

EasyFlow

Easy FlowEasy Flow

S EasyFlow KRONE po prvi put nudi neupravljani uređaj za sakupljanje koji radi bez transportne trake. Tajna tog uređaja za sakupljanje je u posebno oblikovanim pocinčanim usmjerivačima. Oni se brine o kontinuiranom tijeku krme, kad se žbice za sakupljanje spuste u unutarnjost. Uređaj za sakupljanje EasyFlow okreće se visokim okretajima, čisto sakuplja krmu i može učiniti još više.

 • čisto sakupljanje krme
 • veći kapacitet
 • miran rad
 • malo habanja
 • malo održavanja


MX rezalni in potisni rotor
 
MX rezalni in potisni rotor

S promjerom 880 mm i širinom 1.640 mm u samoutovarnim prikolicama MX nalazi se vrlo velik i snažan rezni i pogonski rotor. Osam redova prstiju raspoređenih u obliku spirale, potisne krmu preko noževa. 17 mm široki prsti od Hardox lima pobrinu se za dobar rez krme. Pogon rotora u samoutovarnim prikolicama MX 350 prenosi se preko zatvorenog reduktora koji je u uljnoj kupki i ne zahtijeva održavanje. Pogon rotora kod modela MX 310 odvija se preko ekstra ojačanog lanca veličine 1,5”.

Praksa postavlja visoke zahtjeve

Praksa postavlja visoke zahteve

Zato imaju samoutovarne prikolice MX posebno robustan okvir i konstrukciju. Na temelju prošlog iskustva tvrtka Krone dobro poznaje razliku između dobre i slabe konstrukcije stroja. Sa sprijeda spuštenim pomičnim dnom postigli smo lakši i neometan protok krme u unutarnjost prikolice.

Gladak protok i robusna konstrukcija

 Gladek pretok in robustna zgradba

Najveća prednost samoutovarnih prikolica MX je uređaj za sakupljanje EasyFlow i velik, snažan rotor koji svojim škarastim rezom bez drobljenja gura krmu u prikolicu.
Kvaliteta krme ostaje na temelju perfektnog rezanja nepromijenjena, a rotor zato treba manje snage. Zbog spuštenog pomičnog dna odsprijeda, kanal po kojem dolazi krma u unutarnjost prikolice kraći je, krma se ne ošteti, a samoutovarna prikolica treba manje pogonske snage. Tako možete pokretati samoutovarnu prikolicu MX traktorom koji ima najmanje 88 konjskih snaga.

Jednostavno i zgodno

Enostavno in priročno

Na nosaču noževa koji se spusti na stranu samoutovarne prikolice možete bez alata zamijeniti sve noževe. Ovim inovativnim uređajem samosamoutovarne prikolice AX, MX i ZX pružaju zgodnu, jednostavnu i centralnu zamjenu, a također i centralno uključivanje i isključivanje svih noževa ili samo skupine noževa.

Tandem podvozje s oprugama za seriju samoutovarnih prikolica MX


Vzmeteno tandem podvozje za serijo nakladalk MX

Sa sve većom ukupnom težinom i sve više mogućnosti uporabe utovarne i samoutovarne prikolice MX na ravninama i na strmim terenima sve više je važan odabir odgovarajućeg podvozja, prikladnih guma i kočnica. Podvozja s oprugama s pneumaticima do 26”, s kočnicama na sva četiri kotača, koja se idealno prilagođavaju vašim potrebama.

Medium, Komfort, ISOBUS – upravljanje po vašoj želji

Kod samoutovarnih prikolica AX i MX mogućnost upravljanja moguća je po vašim željama. Na raspolaganju je više varijanti upravljanja. Medium, Komfort i ISOBUS s ili bez CCI Terminala.
CCI Terminal omogućuje zajedničku uporabu u kombinaciji s upravljanjem ISOBUS strojeva mnogih proizvođača.

 • Udobno
 • Load-Sensing
 • Udobno upravljanje s opcijom Ladeautomatik
 • CCI-ISOBUS opcijsko: Jedan za sve
 • S prikazom napunjenosti i zbijenosti krme

Upravljanje Medium za AX L/GL i MX GL

Medium upravljanje

Služi za uključivanje i isključivanje noževa, otvaranje i zatvaranje stražnjeg otvora, za dizanje i spuštanje priključka, uključivanje i isključivanje te dizanje i spuštanje uređaja za sakupljanje i uključivanje te isključivanje radnih svjetala.

Upravljanje Medium za AX D/GD i MX GD Medium upravljanje za AX D/GD in MX GD

To upravljanje uključuje sve funkcije upravljanja medium. Preko dodatnih gumba može se podesiti brzina pomičnog dna.

Udobno upravljanje sa zaslonom za AX 250D/GD, AX280 GL/GD i MX GL/GD

Komfortno upravljanje z displejem za AX 250D/GD, AX280 GL/GD in MX GL/GD

Ovim upravljanjem kontrolira se i podešava utovarivanje i istovarivanje prikolice. Prilikom upravljanja pohranjuju se svi podaci odrađenih vožnji i radnih sati. Svi su podaci dobro vidljivi na velikom zaslonu.Spletni upit

Kako biste dokazali da niste robot molimo označite donje polje

Obriši Pošalji upit >>

* Podaci označeni zvjezdicom su obvezni!

Več 15 godina sa vama Servis in rezervni djelovi Stručno savjetovanje Razvoj je naša prednost Uslužni prodavači